Aug 19, 2009, 10:23 PM

Семейство 

  Poetry » Other
794 0 4

Животът ни ни даде изпитания,
в миг изгубихме всичко от дома,
в миг на тежест и незнание
ти предаде се, сломи ти се духът.

Знам, не ти е лесно, но помни -
някак трябва ние да се справим.
И в мен не спира силно да боли!
И мене мъка черна ме изгаря!

Да живеем още можем ли така?
Всеки ден окъпан е в скандали!
Ти уморена се прибираш вечерта
и крещиш, че са ти взели, без да са ти дали!

От работа и ти си уморен
и за нас се трудиш до зори.
Знай - за случилото се във онзи ден,
съвсем не си виновен ти!

Още ли вярвате - това е геройство!
Обичайте и като мен самата!
Още заедно - ние сме семейство,
детето... майката, бащата!

19.08.2009

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??