Apr 29, 2011, 11:18 PM

Сенки 

  Poetry
510 0 8



Брезите оживяха -

копринени листенца клоните обсипват,

с шепот,

вятърът промъква се сред тях,

а там, суетните врабчета,

на слънчеви лъчи

спомени за отминалата зима

нижат.

 

Облак бял от нейде се яви,

в миг

очите на слънцето закри,

вълнението на врабците стихна,

вятърът в тревата се сниши

и само брезите в мълчание видяха

как сенките ни невидимо

се сляха.

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??