Jan 15, 2010, 12:18 AM

Сенрю 

  Poetry » East forms
650 0 7

Намрази ме когато

престанах да ти бъда сцена

и суфльорът в мен простена

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??