Oct 15, 2008, 11:37 AM

Серенада за любовта 

  Poetry » Love
1057 0 15
Докосвай!
Докосвай ме!
Цялата.
Със очи.
Кафеникави.
Люби ме!
Люби!
Ненаситно.
Сетивата ми -
жадни и истински.
Целувай!
Целувай ме -
страстно!
Изгори ти моите мисли.
Обуздай!
Обуздай ме!
Властно.
Без скрити помисли.
Обичай!
Обичай ме -
нежно!
Люби ненаситно глада!
Тя, обичта,
ще бъде пристан
и обетована земя.
Ще бъде и нашата награда,
че полетели сме
със любовта.
Искам пак да чуя
онази серенада,
която ме кара цяла да горя!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??