Jan 9, 2010, 5:33 PM

Сериозната ми муза отпуск взе! 

  Poetry » Humour
1148 0 32

Сериозната ми муза отпуск взе!
Не знам за дълго ли, обаче ми остави
другата от Аз-ът, а пък тя
ме взема за мезе, от смях се дави...


Майтапещата част като в захлас
"Пиши, пиши..." - ми шушне в уши.
Във кухнята - като след атентат,
че бобът загоря. И ми горчи...

 

Такова "мъничко" мезе успя
набързо да ми спретне днес, че
сама яхнията (хихи) се загори
и в дим е цялата ми къща!

 

* * *

Сега седи на столчето зад мен
и в шепи се подсмихва и намига!
"Ще видиш, пакостнице, ти "бял ден",
на "рога" щом Сериозната те вдигне!"

 

;-)

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??