Mar 21, 2007, 9:39 PM

СЕРИОЗНО ЗА ЛЮБОВТА 

  Poetry
908 0 5

СЕРИОЗНО ЗА ЛЮБОВТА

Плачат ли всички,
кагато обичат,
страдат ли силно,
когато горят,
чувстват ли болка,
тъй сякаш умират,
щом любовта
е далече от тях?

Всички летят ли
когато се вричат,
когато взаимни 
са чувствата в тях,
пеят ли химни,
когато изричат,
истински думи 
за вярност и страст? 

Сила и слабост, мечти, безнадежност,
"дупки душевни", "божествен летеж",
- чувства човешки сърцата редуват,
в своя естествен, любовен копнеж!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??