Feb 24, 2024, 12:06 PM

Сертификатът „Стара планина“ 

  Poetry
82 0 0

С един само атлетически скок

и едно възклицание – „ Хо-оп!“ -

съизмериха ръст, за качество,

хранителните ни стоки

                       по планината „Стара“.

На цената на преобърнатия ни джоб,

барабар с хастара.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??