Jun 2, 2011, 8:53 PM

Сесия 

  Poetry » Humour
440 0 0


Как внезапно сесията дойде,
колеги, знайте - ЩЕ СЕ МРЕ!
Дали ще е история, икономика или политология,
всичките са еднаква простотия!

Кой учил, кой пищовите подготвил,
ще видим лектора какво ще ни е приготвил.
Писна ни по цял ден да учим,
толкова ли много искаме - да сполучим?

Празнуване ще има, колеги, но накрая,
когато най-сетне му се види края!
Алкохол в солидни дози ще се лее,
студентският химн навсякъде ще се пее!

© Йордан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??