Aug 13, 2008, 2:17 PM

Сестри 

  Poetry » Other
560 0 6

 Вдигай баири,

Средна гора -

Странджа е твоя

родна сестра!

 

Същите видове

храсти, треви,

същите чисти,

бистри води!

 

Същите гъсти,

буйни гори,

същите хора -

ведри добри!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??