Aug 8, 2020, 5:33 PM  

Севернякът 

  Poetry » Other
757 4 3

Сега е буря - дъжд и вятър,

а след това луна, звезди.

Излъже някой - бил приятел,

а после мама ме теши.

 

Какви пари, какви  пари!?

Съспенс от стар театър

и мимът пак крещи:

" Елате! Кралски вятър!".

 

Не искам чужди ветрове,

обичам моят роден!

Той пъшка и реве,

 

на север въдици плете.

Той прави ме свободен,

и с него мама ме зове!

 

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??