Oct 15, 2009, 12:41 PM

Сезони 

  Poetry
559 0 3

 

Пилееш ми времето.

На въздишки животът ми отлита

върху есенни листа.

И летни капки

по кожата събирам си,

по крайчетата на света ти

от сезони похабен.

 

 

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??