Aug 31, 2012, 12:27 PM

Сезони 

  Poetry » Love
414 0 0



Морето, пясъкът, луната,
за миг за теб бях всичко свято,
сълзите, болката, вината,
поредно похабено лято.
Стотици нерви пропиляни,
запазени във сива песен,
десетки мигове, събрани

в цвета на идващата есен.
Загърби всичко, без преструвки,
върни се, молех те, замина,
със спомени за твоите целувки 
прекарах някак тази зима.
Но всичко някога се връща,
дует от птички, спрели в своя полет,
за истина една и съща,
замръзнала до следващата пролет.

© Живко Енев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??