Mar 22, 2018, 11:42 AM

Сезонна любов 

  Poetry » Free verse
384 2 1

Зимата

подарява на пролетта

цъфнал скреж

по прозорците.

А тя ревнува

от годината,

че ги разделя

всеки път,

когато се срещнат.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??