Nov 26, 2022, 11:06 AM

Сезонът на душата 

  Poetry
210 1 4

И ето ни...

в сезона на душата...

С прощаване, с тъга и

летни спомени стаени.

В жаравата от хиляди листа

ни топлят мънички поеми.

 

Ръка в ръка...

дъждовна пелена

и аромат на кестени

във уличката спрели.

Латерна дрезгавее с чуден валс

пълзящ по къщите

с оранжев тон развеселени.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??