Jun 30, 2024, 8:59 AM

Сгрешените любовни пътища 

  Poetry » Love, Other
128 0 4
 
По любовните пътища
километрични задръствания,
ремонти и кървища,
фатални отсъствия,
лъжливи маршрути,
карти сгрешени,
вечни минути,
прерязани вени,
миражи пустинни,
думи балонени,
мъртви невинни
и гниещи спомени...

По любовните пътища
има дори и това,
а щастливото бъдеще
е химера в сълза,
цианкалий в шампанско,
вместо пръстен... бесило...

Не бълнувам пиянско,
пиша с кръв... не с мастило!...


18.02.2024.
___
От поредицата ми "Другата Любов".
_____

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??