Jun 29, 2017, 4:22 PM

Шах и мат 

  Poetry » Love
303 1 3

Един поглед само. И вече изгубих ума си. 
Очи като вик... Две очи като рана.
Очи като спомен, който винаги търся. 
И всичко е лудост... С любов съм пияна. 
Гласът ти се спуска бодлив по гръбнака. 
Един жест и ето – от нежност съм в треска. 
Един поглед прави безкраите тесни! 
Не мога да дишам. Небето е тежко. 


Един поглед кратък, но всичко накъсва.

Кое беше вчера? Кое беше важно? 
Един поглед само, а вечно се връща
и кара ме в болка от радост да страдам. 
Един поглед просто. Той всичко стаява. 
Той удря със сила престъпна на триста. 
Очите ти само... Коя съм забравих. 
Изчезва земята, защото си близко. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Какво по-хубаво от това да предадеш емоция, какво по-хубаво от това да има кой я чуе! Благодаря ви!
  • Почувствах цялата ти емоция...
    Прекрасна, Яна такава **
  • Прекрасно. Изчезва земята и ти си в безтегловност. Поздрави!
Random works
: ??:??