Шампанско за утеха, за наслада
две чаши ще си пожелаят лека нощ,
когато свещите угаснат, ще се слеят
сърца възбудени, желаещи да са в едно.
Отпиваш бавно... ягоди добавяш,
а аз къде съм... та говоря за поезия сега,
протягаш две ръце и ме целуваш,
ще се стопя и аз като свещта.
Виното е виновно... аз излитам,
по луната ще летиме двамата сега,
свещите угаснаха отдавна,
но звездите светят тази нощ за нас.
© Ели Зарева All rights reserved.
но звездите светят тази нощ за нас.
Важното е да има какво да ни свети!