Jan 25, 2015, 5:11 PM

Шега ли е? 

  Poetry » Love
640 0 0

Мъча се да оцелея в твоите жестоки прегръдки

и при мисълта, че ще си тръгнеш, побиват ме тръпки.
Ти си празен, носиш ми единствено студ...
но те обичам, зная - говоря точно като луд.
 
Красив си, някак прекалено демонично.
Всяка грешка с теб, пасва ми отлично...
Как бих могъл да избягам, като с тебе ми е писано?
Дори и само на шега, сътворена горе от древни, белобради писари.
 
Разкъсваш ме и не зная дали ще издържа...
Идва ù в повече на измъчената ми душа.
Но ти си сляп за сълзите ми в онази стая, тъмната,
където всяка надежда от мрак остава погълната...
 
Не знам дали ме обичаш, но не искаш и да ме пуснеш...
Както и отказваш завинаги от мен да си тръгнеш.
Шега ли е? Ако е така, тя е жестока.
Защо сме заедно, щом не вървим в една посока?

 

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??