Jan 8, 2009, 8:08 AM

Шеметно... 

  Poetry » Love
606 0 12
Когато в твоя свят
се връщам -
все за кратко.
И преболява в мене радостта.
А времето притиска ни
във обръч.
И после... връщане назад?
Е, днес поне и слънцето
изглежда ми доволно...
Но... не ми се мисли
още за пътя ми... обратно.
Не сега.
Единствено ме спира мисълта
да знам, че си щастлив
със мене още.
Дали, когато всеки път
се виждаме,
във тебе трепкат
невидимите нотки на копнеж?!
И после... щом настъпи онзи час...
Когато в теб се спотая смълчана...
И пари нежно всяко твое докосване.
Шеметно...
Когато...
всеки път усещам
по себе си твоя дъх...
Затворила очи...
Сърцето ли?!
Там пазя тебе.
И свойта мъничка, недоловима
женственост...
Нали се сещаш?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??