Jan 10, 2022, 12:35 PM  

Шепа листи 

  Poetry
286 10 15

Протритите ми джинси са на мода
и блузите ми – вече окъсели,
домашният любимец – без порода
мечтите ми – нанякъде поели
и моята любов категорична
към този свят и пулса му забързан,
на мода е така да го обичам,
че да му пръсна цялата си дързост.
И, някак си, без страх да го прегърна
макар да е кълбо несъвършенство
и свършва вечно с някакво отвъдно,
и глупаво, неискано наследство.
На мода е да бъдем реалисти
но моята реалност е измислена.

Животът се събира в шепа листи

и само любовта остава истинска.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??