Nov 28, 2008, 10:49 PM

Шепот 3 

  Poetry » Love
590 0 4
Тихо е. До болка тихо е.
Нощта потъва в мрака.
Без така е пусто...
Само моето сърце
тупти - за теб!... и чака...
Няма те.
Отдалечаваш се...
Остава тишината...

Няма те!
Тихо е.
Шепотът на спомените
ме гали в самотата.
Напусто търся те навсякъде,
запалила свещица в мрака...
Няма те,
не чувам стъпките ти...
... само вятърът в листака,
сякаш ми говори.
Сърцето ми е онемяло.
Тишината... проговори.

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??