Feb 26, 2009, 7:44 PM

Шепот на коприна 

  Poetry » Love
675 0 13


В загадъчен сумрак – шепот на коприна.

Полъх на парфюм познат,

свещи и искрящо вино.

 

И пръстите му бавно я  разгръщат,

само шепот на прохладната коприна...

Придвижват се по тялото й тихомълком,

кристален звън – опияняваща картина...

 

И устните им в миг се сливат.

И устни в устни, плът трептяща.

Дланите му упорито в кожата преливат,

капка от парфюм, без миг крещяща.

 

Понася я със лекота...

А тя не... чува.

Вие й се свят... Отпуска се в ръцете му,

 

И неспокойна, и блажено...

Полага я във хладното легло.

Върху сатен и розови листенца

сърцето й забива учестено...

 

Аромат на вино и парфюм преливат

във нежни капчици любов...

Телата им във шепота се сливат.

Със полъха, сред шепот на коприна...

 

п.п. Специални поздравления за редактора :)

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??