The work is not suitable for people under 18 years of age.
ШЕПОТ НА ТЕЛА
Поетичен диалог:
Пламена Владимирова
poetry-as-song
Пламена
Съблазнявай ме бавно и нежно,
дрехите нека хвърчат...
Ела, обладавай ме страстно,
телата ни нека шептят...
Анализирай ме с устни по тялото,
изпивай ме жадно в нощта..
Изгаряй ме с езика си цялата,
нека от страст да крещя...
Стефан
Твоята кожа издрасквам
и устните в сладост топя,
със зъби разкъсвам бельото
и странни жаргони мълвя.
Разтварям бедрата ти нежно
и пия от извор вода,
езика ми меко прониква
докосвайки бистра сълза..!
А после поемаш със устни
възбудата моя със плам...
Езика горещ ме побърква...
Целият твой съм сега...
© Пламена Владимирова All rights reserved.