Jul 7, 2021, 11:07 PM

Шепот от мъгла 

  Poetry » Phylosophy
175 0 0

Шепот от мъгла

Животът с примамки ме оля,
да не би да му тежа?
Така стъпила здраво,
че чак да му отмъстя.

Тръгва да рови,  жалко,
Боже ще ме отрови!
Рани безброй – прошка
в безмилостен покой.

Не, не ще отмъстя,
сигурна съм в това,
дяволче ела с клевета
прокълни ума.

Багра от злина,
построена в тъмнина,
облечена ще бъда с
греха на века.

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??