Feb 21, 2012, 7:14 PM

Шест листа мълчание 

  Poetry » Love
679 0 1

 

Здравей,

 

Написах ти писмо.

Куп безплодни думи ти написах.

Обичам.

Липсваш ми.

Едно мъчително Защо.

Зарових се в боклук от истини.

 

А може би ще е добре да помълча.

Във памет на любов и минало.

Да помня само светлите дела.

И дланите ти – камъни изстинали.

 

Пространство празно, сред звезди.

Мълчание, от вяра наранено.

Ридаещ смисъл, зад мечтите скрит.

Едно самотно утро в откровения.

 

Шест бели листа ще ти пратя в плик.

Достойно да се разделим, без думи.

За шест години щастие да помълчим

Подписах се, Любов. Прости ми.

 

 

 

© Емили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??