Sep 23, 2019, 7:47 AM

Шестстишие за живота 

  Poetry » Phylosophy
599 1 2

Животът- дважди, трижди интересен,

от векове за никой не е лесен.

От раждането, че и до смъртта си

го носим всички ние на дланта си.

 

Изпуснем ли го в миг и от ръцете,

увяхваме, като безводно цвете.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??