Jul 8, 2020, 9:14 PM

Шоколад 

  Poetry » Civilian
523 0 0

Шоколад

 

По целия свят,
и за стар, и за млад,
няма по-сладко
от шоколад.

 

Има ли стрес,
след него и глад,
за това има лек,
парче шоколад.

 

Във всякакъв цвят,
по целия свят,
няма по-сладко
от шоколад.

 

Явор Перфанов
07.07.2020 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??