Jan 27, 2019, 4:33 PM

Щастие 

  Poetry
199 2 5

 

 

Щастие, не бягай все от мен...

Вече знам какво си, но защо ли?

Щом отлитна, мигом проумях –

ти бе тук, наивно те прогоних...

Щастие, върни се, укрепи

здравето ми, моята усмивка.

И крачка за детко донеси.

Повече не смея да ти искам.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??