Nov 27, 2009, 5:09 PM

Щастие 

  Poetry
1297 1 10

       

         

Щастие

 

Сутрин детето във мен се събужда -
оглеждам се в очите на своите деца
и хуквам пак мечтите да гоня със надежда,
а вечер се завръщам със радост у дома.

 

Посрещат ме детските думи звънливи -
разказват, раздават въпроси и смях.
Дъги във очите се сплитат щастливи,
разтварят се облаци в цветни слънца.

 

Минутка една, във която се спирам -
прегръщат ме с обич детски ръце.
И пак съм дете! И пак го откривам -
неземното щастие в мойто сърце!

       

           

          

               

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??