Mar 28, 2010, 3:38 PM

Щастие от сърце 

  Poetry » Love
768 0 1

                                                          Щастие от сърце

 

Как  искам  да видя

очите ти красиви,

нежният поглед

към мен

как блести,

обичам те

и вечно ще съм твоя,

дори и в бурни дни.


С поглед плени

моето сърце,

с усмивка взе

моето сърце

в ръцете свои,

щастие неземно

ти ми подари,

тебе и живота

и щастливи дни.


Живях,

видях

и намерих

половинката

на моето сърце.

 

                                                                                            На моята най-голяма любов,

                                                                                              без която не мога

                                                                                                              ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??