Feb 21, 2018, 3:09 AM

Щастието 

  Poetry » Love
849 3 3

Все някога, сме чували, че щастието ще срещнем.

Все някога животът сложен, просто ще се нареди.

И пред колкото и трудности да се изправим, 

до нас една любов за ръце ще ни държи.

Любов, която със радост окрилява ни 

и душите ни измъчени изпълва със добро.

С добро се научаваме да гледаме живота

и на всичко лошо да отвръщаме с добро.

Затуй са казали, че любовта е свята,

тя има силата съдби да промени.

Щом срещнеш я, във нея ще познаеш красотата

и щастието жадувано във миг ще долети.

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??