Aug 13, 2007, 5:12 PM

Щастието, което търсим 

  Poetry
814 0 1
 



Щастието,
         което търсим
Светлините
Допира
Думите
Играта
Щастието,
         което търсим
Правилното
Красивото
Знанието
Страхът
Силата
Играта
Щастието,
         което търсим
Думите
Връзките
Усещането
Постоянството
Съдбата
Страхът
Идеята
Щастието,
         което търсим
Умората
Чувството
Постоянството
Страхът
Сладкото
Неизбежното
Бялото
Светлината

ли е това,
         което намираме?

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??