Aug 26, 2007, 5:47 PM

Щастлива 

  Poetry
591 0 11

Щастлива съм, щом си ти до мен.
Розово е всичко помежду ни.
Крадеш сърцето ми все по-силно,
от ден на ден,
нямам думи, с които да опиша радостта си.

Светят моите очи.

Сърцето силно почва да тупти.
Коремът ми на топка се е свил.
Усмивка на лицето ми се появи.

За всичко причината си ти.
Ти, сладка моя мисъл.
Най-мила моя муза.
Най-прекрасен мой миг.

Щастлива съм, щом си ти до мен.
Розово е всичко помежду ни.
Аз обичам ти да си със мен.
Защото има слънце в моя ден.









 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??