Вечерта бавно отминава,
а тъгата в сърцето си остава.
Мислиш ли колко хора губят своите души,
докато се опитваш да заспиш?
Под звуците на тежката камбана
питаш се кой ли ще остане,
кой ли ще преживее този звук съдбовен
или ще премине в живота си духовен?
Чуваш ли камбаната?... Не?
Тогава си щастливец, че живота е пред теб!
© Гери П All rights reserved.