Sep 9, 2008, 10:50 PM

Щастливи да сме 

  Poetry
819 0 9
Когато Слънчо сутрин рано
погали ни нежно с топлите си ръце,
да се усмихнем - това е важно,
на живота да се зарадваме от сърце.

Колкото и мрачно и пусто да ни е,
да помахаме само с ръка,
да се усмихнем дори и да плаче ни се,
и всичко ще ни тръгне по вода.

Нека да помогнем, дори и на враговете ни,
нека да стоплим каменни им сърца,
щастие ще изпитаме - повярвайте ми,
видим ли усмивка и на техните лица.

Благодарни всички да бъдем,
че имаме поля, море, планини,
удовлетворени да се чувстваме,
дори и на малките благини.

На живота да се радваме,
да живеем пълноценно всеки ден,
всеки да е щастлив заслужава,
щом на тази земя е роден.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??