Aug 6, 2009, 8:50 PM

Ще бъда 

  Poetry » Love
517 0 6

     

          Ще бъда

 

Ще бъда лъч във зимно утро.

Ще обещая топлина.

Целувка обедна ще стана,

за да те стопля през деня.

 

Вечерница във късна есен

за тебе пак ще светя аз,

за да усетиш, че ме има

дори в пристигащия мраз.

 

И с теб сред ледени висулки

ще бъда песен на кавал

и тихичко до теб ще легна,

преди пред мен да си заспал.

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??