Feb 20, 2015, 10:36 PM

Ще бъда 

  Poetry » Love
586 0 0

Ще бъда безплътен нежен валс,
в нощта престъпна, черногледа,
пред погледи ужасно любопитни,
ще се опитам любовта да бъде танц.

 

Ще стопля твоето и мойто тяло
с прегръдката на паж унесен в обичта,
през драките ще се протегна
и дъха ми ще е вятър в косите ти.

 

Ще гоня тръни и несгоди аз на воля,
ще спирам за вода или обяд,
ще гледам жадно как живота отминава
и ще останеш само ти с твоя весел смях.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??