Mar 19, 2009, 3:54 AM

Ще бъда същата!!! 

  Poetry » Love
453 0 1

Ще бъда същата -

стиснала зъби, като хищник!

Ще бъда и друга -

тази, която би приел за истинска.

Ще бъда скитница -

ще пребродя всяка пътека,

която би ме отвела при теб,

за да се слеем щастливи под това небе.
Ще те достигам там горе,

на пиедестала на моята любов.

И ще слизам с тебе до ниското,

защото ще те извисява винаги моята любов!!!

© Угаснал Пламък All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??