Feb 26, 2008, 7:08 PM

Ще бъде много нежна тази нощ 

  Poetry
751 0 17

 Усмихната, съдбата проговаря:

"Ще бъде много нежна тази нощ."

Над любовта ми крилата си разтваря

и целува тихо спомена в сърцето лош.

 

 

Ще ме закриля и с мен ще бъде

в една танцуваща от болка тишина.

Ръцете си към моите усукващо протяга,

за да остави пламнал огъня на любовта.

 

 

Ще бъде нежна и с усмивка,

дълго бродеща из моята душа.

Тя самата е истинска щастливка

и брани с нокти в сърцето любовта.

 

 

Ще си отиде, но след време,

оставила дълбоко в душата обичта.

Ще броди още дълго в мене,

защото там е скрита цялата й красота.

 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??