Nov 30, 2006, 9:02 PM

ще чакам оригинала 

  Poetry
591 0 1

Ти си само фалшификата,на това,което желая
и не за твоите устни аз си мечтая.
Не искам пак да живея в лъжа
и отново наранена да съм след това.

Питаш ме защо въздишам постоянно
и отлитам сякаш в небесата?
За друго аз милея непрестанно,
за друго тръпне ми душата.

В моя свят,изграден от мечти,
място нямаш ти!!!
Не се рови в огън угасен-
ще намериш пепел,не и мен.

По-добре ме остави сама,
да чакам оригинала на любовта.

© Насето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??