Ще дойда внезапно, не пропускай мига.
Аз над теб ще се спусна като цветна дъга.
Ти за мен разтвори се, попий ме докрай,
в лудост тръпна, но спри ме, да не мина отвъд.
И във плът да превърна безплътността на мига.
В лудост тръпна, но спри ме, миг преди да сгреша!
© Стойна Стоянова All rights reserved.