May 16, 2006, 4:35 PM

Ще има ли любов? 

  Poetry
733 0 3

Сълзите ми са водопада вечен,
тъгата ми, са храстите с бодли.
Усмивката изгубена е вече.
Ще има ли любов? - Уви.

И птички волни ме пергръщат,
и лятото ме гали със коси,
морето ме посреща и изпраща.
А пясъка ме гони със сълзи.

Разкъсвана от спомени красиви,
прогонвах облаците сиви.
Усмивките ми нейде се загубиха.
Сърцето ми унило пак разлюбиха.
 

 

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??