Mar 1, 2007, 1:26 AM

Ще измия с вода 

  Poetry
955 0 11
Ще се полея с вода,
за да измия страха и тревогите,
да измия срама,
участите и неволите.

Ще бъда добра!
И нежна... и мила!
Ще живея в игра,
в която ще препускам с пълна сила.

Ще измия тази лъжа,
която в мен се разлива.
Ще живея така,
сякаш всичко е красиво.

Ще бъда жена -
с характер и сила.
Нима с тази вода
и твоята любов съм измила?

Тогава остави да тъжа.
В миг света ми се срива.
Боли да живея в тъга,
но ти си отиваш...

Пада последна сълза,
тя само лицето измива.
Но ще запазя гордостта,
за да съм отново щастлива!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??