Jun 1, 2008, 8:17 AM

Ще кажа сбогом 

  Poetry » Other
559 0 7

Да преглъщам веч сълзи не мога

бучка в гърлото пътя им скри

душата безмълвна ридае в тревога

ослепяха очите без светли искри

 

Все нещо в мен не ти достигна

а ти ми беше във излишък

никой нищо не постигна

двама бяхме - но всеки бе самичък

 

А колко исках да бъда онази

жена нежна, съпруга добра

като в далечна пустиня оазис

от който за тебе да блика вода

 

Но ще кажа сбогом на раздяла

така за двама ни ще е добре

и без това не бяхме цяло

всеки своя път да избере

 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??