Aug 26, 2008, 11:04 AM

Ще ме познаеш... 

  Poetry » Love
801 0 29
             Ще ме познаеш...

Не ме пожелавай - аз ще съм грях,
не ме търси - аз ще съм вопъл,
обичай ме само - без страх,
не ще ме изгубиш - пак ще съм строфа!...

Пожелай ме - в съня си само,
ще ме усетиш - почти докосване,
вечер ще идвам нямо -
горещ си, а аз съм восък!...

Не мога да бъда твоя - сега,
може би в други животи,
ще ме познаеш - облякла тъга -
ела и обичай ме - моля те!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??