Apr 9, 2021, 9:55 PM

Ще ми простиш ли 

  Poetry » Love
619 1 2

Казаха ми - мечтите се сбъдват,
някои лесно, други пък не,
ала ти просто си недостижима химера,
невъзможна дори в моите страхове. 

 

Ще ми простиш ли, изписаните редове? 
Редове, в които очите ти описах, 
редове изпълнени с любов, 
в които умивката ти, аз записах! 

 

Ще ми простиш ли?
Желанията пожелавани 
на далечните падащи звезди,

когато в мислите ми бе, единствено ти!

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е!
  • Не се страхувай да обичаш! Дядо Боже си има начини да помага на обичането от сърце и душа!
Random works
: ??:??