Apr 29, 2021, 12:02 PM  

Ще минат дни 

  Poetry » Other
646 0 4

Ще висне слънцето на запад,

над тучния Мерá баир

и в златножълто, ще окъпе

полето с цъфналата ръж.

 

Ще дрънне хлопка, агне ще изблее,

овчар, ще викне след овце.

Звездица малка, ще изгрее

над старото добро селце.

 

Ще минат дни, ще минат и години,

тревата ще раста и ще си расте.

Ще зреят пак в бостана дини

и дядо все, ще ги бере.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??