Ще можеш ли, кажù, без мен?
Решиш ли... ще замина аз.
Ненужен ли съм, някой ден -
ще можеш ли, кажù, без мен?
Далеч ще тръгна наранен
и в мрак ще секне моят глас.
Ще можеш ли, кажù, без мен?
Решиш ли... ще замина аз.
Настъпи ли мигът студен -
ще можеш ли, кажù, без мен?
По пътя сам и натъжен,
без дом, ще скитам час по час.
Ще можеш ли, кажù, без мен?
Решиш ли... ще замина аз.
© Асенчо Грудев All rights reserved.