Aug 13, 2020, 7:25 AM

Ще намине 

  Poetry
511 0 0

Агнѐцът един
е и пак ще намине —
че трупа се мрак

 

.....................................

 

ГОСПОД БОГ един
е и че мрак се трупа —
ще намине пак

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??