Ще останеш ли...
да се смеем на познати комедии,
да си пишем до късно нощем,
да готвим нездравословни вечери,
ще останеш ли за мъничко, още...
когато не съм в настроение,
когато ти се цупя нарочно,
когато плача (но без съжаление),
когато викам и блъскам.
Ще останеш ли...
когато ми посивее косата
и бръчки греят на лицето ми,
когато не ме държи паметта
... но помня, че ти си ми в сърцето.
Остани... от сега,
нека започнем от първия ред,
нататък - сърцата си знаят ролята.
© Емилия Йорданова All rights reserved.